pondělí 30. září 2024

Paletový vozík elektrický CBD20EPM

Máme tu konec září a tak přidáme za tento měsíc ještě poslední nabídku z našeho sortimentu a tou je plně elektrický paletový vozík, který v našem eshopu najdete pod názvem CBD20EPM. Tento vozík je vybaven nosností až 2000 kg, servořízením, úspornou AC technologií a nástupní plošinkou s madly. Důležité je říct, že má trakční baterii o kapacitě 24 V/ 270 Ah díky které je vhodný do velmi náročných provozů. Součástí dodávky je též externí nabíjecí automat. Vozík si můžete nechat nejen doručit, ale též si ho můžete i osobně vyzvednout v našem centrálním skladu v Pardubicích. Cena vozíku je 124 000 Kč bez DPH.



Bazar - vysokozdvižný vozík CDD1535R - 240524

Naši milí přátelé, dnes vám nabízíme ještě jeden stroj z bazarové techniky a tím je VZV CDD1535R-240524. To je plně elektrický vysokozdvižný vozík, který nám byl navrácen z pronájmu. Byl zkontrolován servisem a je připraven pro svého dalšího majitele. Též s pěknou cenou - 105 000 Kč bez DPH. Takové ty základní údaje vozíku jsou následující: nosnost 1500 kg, výška zdvihu 3500 mm, externí nabíjecí automat, který je součástí dodávky. U tohoto pomocníka je fajn, že má malý poloměr otáčení, takže se s ním snadno pracuje i v užších prostorech a díky jeho kvalitní baterii se hodí i do vícesměnných provozů. Pro více informací nás neváhejte kontaktovat.



sobota 28. září 2024

Bazar - skladový vozík FB502A - 240304

Naši milí zákazníci, dnes pro Vás máme zase jeden kousek z našeho bazaru - jedná se o skladový vozík FB502A-240304. Tento vozík se dostal do složky "bazar" z důvodu vyšisovaného pruhu barvy na ložné ploše. Takže se jedná pouze o kosmetickou vadu, nikoli o funkční. Vozík je jinak úplně v pořádku a těší se na svého nového majitele. Samozřejmě, kvůli této kosmetické vadě, je prodáván se slevou - jeho cena je 4909 Kč bez DPH. Nosnost vozíku je 500 kg, velikost plošiny má 900 x 650 mm. Vybaven je dvěmi pevnými čely a pryžovými koly. Pokud byste o vozík měli zájem, neváhejte nás kontaktovat.



pondělí 23. září 2024

Paletový vozík elektrický

Naši vážení zákazníci, po delší době zase jeden příspěvek s nabídkou některého z našich strojů - dnes tu máme paletový elektrický vozík, který u nás v eshopu najdete pod pracovním názvem CBD20-Li. Tento paletový vozík je vybaven elektrickým zdvihem, pojezdem a spouštěním vidlic. Je určen především do provozů, kde je nějaké prostorové omezení neboť má malý poloměr otáčení. Pohon je zajištěn lithiovou baterií o kapacitě 24 V/ 60 Ah a navíc pro nabití stačí pouze připojit zástrčku do zásuvky, protože je nabíjecí automat vestavěný. Vozík je vybaven jak balančními kolečky tak tandemovými koly z polyuretanu a ocele. Co je samozřejmé, tak jsou bezpečnostní prvky, které předcházejí zranění či pádu obsluhy. A cena? Paletový vozík u nás můžete zakoupit za cenu 67 000 Kč bez DPH.



čtvrtek 19. září 2024

Otevření HELI evropské centrály a vývojového centra v Německu

Víte co se stalo? :)

HELI Anhui udělalo významný krok 👍...

6. září proběhlo otevření HELI evropské centrály a vývojového centra v Německu a to přináší nové možnosti pro naše zákazníky. 😍

Během slavnostního ceremoniálu jsme si mohli prohlédnout nejnovější modely. Nahlédli jsme také do testovacího a tréninkového centra. Stejně tak i do budoucího skladu náhradních dílů a techniky, který je připraven zajistit rychlou dostupnost všeho, co naši zákazníci potřebují. 

HELI s radostí oznámilo brzké spuštění nové platformy pro servis a následnou péči o manipulační techniku. 

👉Tímto krokem zlepšíme rychlost a přesnost našich servisních zásahů a pravidelných prohlídek.

HELI vývojové centrum v Německu se zaměří na návrh nových modelů a technických řešení, které budou dokonale odpovídat požadavkům evropského trhu.

Těšíme se na společnou budoucnost plnou inovací a nových možností. 😊



pátek 30. srpna 2024

Náš showroom

Přátelé, vítejte v našem showroomu👍

Jste zvědaví, jak fungují HELI ručně vedené vozíky z našeho e-shopu Eulift? Přijďte nás navštívit a my vám vše rádi ukážeme a vysvětlíme.

Naši kolegové vám poskytnou veškeré informace a zodpoví všechny otázky.

Chcete si vyzkoušet, jak jednoduchá je s nimi manipulace nebo jaký mají zdvih?
Přijďte a vyzkoušejte si je, otestujte.

Těšíme se na vaši návštěvu u nás na adrese Milheimova 2915, Pardubice. 😊


středa 21. srpna 2024

Sranda musí být

Taky jste se na chvíli zadívali? 😂

Kdo by to byl řekl, že vedoucí přípravy má až takovou sílu, že dokáže zvednout vysokozdvižný vozík jednou rukou? 💪😀